Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» SAkaryali İntikam 6
Dokunmadan Şarj Edebilmek! EmptyCuma Eyl. 05, 2008 10:39 am tarafından sakaryali

» SAkaryali İntikam 5
Dokunmadan Şarj Edebilmek! EmptyCuma Eyl. 05, 2008 10:38 am tarafından sakaryali

» SAkaryali İntikam 4
Dokunmadan Şarj Edebilmek! EmptyCuma Eyl. 05, 2008 10:38 am tarafından sakaryali

» SAkaryali İntikam 3
Dokunmadan Şarj Edebilmek! EmptyCuma Eyl. 05, 2008 10:37 am tarafından sakaryali

» Sakaryali İntikam 2
Dokunmadan Şarj Edebilmek! EmptyCuma Eyl. 05, 2008 10:36 am tarafından sakaryali

» Sakaryali intikamları
Dokunmadan Şarj Edebilmek! EmptyCuma Eyl. 05, 2008 10:35 am tarafından sakaryali

» Bana Casus Atan Adamın Sonu
Dokunmadan Şarj Edebilmek! EmptyPerş. Eyl. 04, 2008 11:25 pm tarafından sakaryali

» Wow Sondalarını YuTTu
Dokunmadan Şarj Edebilmek! EmptyPerş. Eyl. 04, 2008 10:08 pm tarafından blacklord

» Beni Sondalayan Adamın Hali
Dokunmadan Şarj Edebilmek! EmptyPerş. Eyl. 04, 2008 9:49 pm tarafından blacklord

Ortaklar

Dokunmadan Şarj Edebilmek!

YazarMesaj
blacklord

Erkek Mesaj Sayısı : 180

Dokunmadan Şarj Edebilmek! Empty
MesajKonu: Dokunmadan Şarj Edebilmek!   Dokunmadan Şarj Edebilmek! EmptyPaz Ağus. 17, 2008 9:42 pm

Dokunmadan Şarj Edebilmek! Lithiumthumb

Hep hayal etmişimdir, ne hayal ettiğimi bilmeden yapmışlar. Telefonları veya şarjlı cihazları bir kabloya gerek kalmadan şarj etmek. Habere göre, elektromanyetik endüksiyon ile (ne demek bilmiyorum, sözlükten baktım) telefonumuzu yukarıda görünen cihazın yakınına koyup, 10-15 dakikada şarj edebilecekmişiz. Hazır değil ama hazır olacağını bilmek bile heyecan verici. Seiko Epson ve Murata firmasının ortak çalışması imiş!

Dokunmadan Şarj Edebilmek!
1 sayfadaki 1 sayfası